ИСТОРИЯТА НА ЕДИН БИВШ РЕДАКТОР ПРОДЪЛЖАВА

БЯХ РЕШИЛА ДА ОСТАВЯ В МИНАЛОТО РАБОТАТА И ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МИ В  http://biskvitka.net, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯКОИ ОБСТОЯТЕЛСТВА МЕ ПОДТИКНАХА ОТНОВО ДА ПИША ЗА ТОВА. 
СКОРО МИ БЕШЕ ВЪЗСТАНОВЕНО ПРАВОТО ДА КОМЕНТИРАМ ПОДБОРКИТЕ ВЪВ ВЪПРОСНИЯ САЙТ, НО  СЕ ОКАЗА, ЧЕ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ, ПОД ФОРМАТА НА КРИТИКА - СЕ ИЗТРИВАТ! ВЪПРЕКИ ТВЪРДЕНИЕТО НА СОБСТВЕНИКА НА САЙТА, КОЙТО НЕ ЕДИН И ДВА ПЪТИ Е КАЗВАЛ, ЧЕ НЕ ТРИЕ НИЩО.
ВИЖТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ИСТОРИЯТА В СКРИЙНШОТОВЕ:


ВЪЗМУТИХ СЕ ОТ. ФОТОПОДБОРКА ЗА ДЕНЯ НА 19.05.2011 Г. ИДЕЯТА Е В НЕЯ ДА ИМА: НООООО ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ СНИМКИТЕ:НАПИСАХ СЛЕДНИЯ КОМЕНТАР:


ВИЖДАТЕ И ОТГОВОРА НА СОБСТВЕНИКА НА САЙТА. ОТГОВОРИХ, НО ВТОРИЯТ МИ КОМЕНТАР БЕШЕ ИЗТРИТ.... НАПИСАХ ГО ОТНОВО: В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДРУГ ПОТРЕБИТЕЛ НА САЙТА МИ ИЗПРАТИ НА СКАЙПА СЛЕДНОТО: МНОГО Е ВЕРОЯТНО СЛЕД ПОВТАРЯНЕТО НА КОМЕНТАРА МИ... ДА БЪДА "БАННАТА" ТОТАЛНО ОТ  http://biskvitka.net......
  КАКТО СЕ И ОЧАКВАШЕ! БУКВАЛНО НЕЩАТА СЕ СЛУЧИХА, ДОКАТО ПИШЕХ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ! КОМЕНТАРА МИ Е ИЗТРИТ И БЯХ "БАННАТА"!!
НЕ СЪМ ЛИ ПРОРОК?!?!?

1 коментара:

Movie каза...

Съжалявам,че ще го кажа, но с лоши елементарници си се опитала да правиш нещо. Спри по случая, защото някой може да си въобрази, че си от техния екип. Нека се свържем, имам нещо предвид относно съвместна работа, пък и просто да се запознаем..
Поздрави,Динев!

Публикуване на коментар

СПОДЕЛЕТЕ