ИЗ ТАЙНИЯТ ДНЕВНИК НА ЕДНА КОТКА

ОТКЪСИ ОТ МОЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ ПРИ ПОХИТИТЕЛИТЕ МИ
   ДЕН 752 – МОИТЕ ПОХИТИТЕЛИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИ СЕ ПОДИГРАВАТ, КАТО МЕ ЗАНИМАВАТ С МАЛКИ СТРАННИ ВИСЯЩИ ПРЕДМЕТИ. ТЕ ВЕЧЕРЯТ ОБИЛНО С ПРЯСНО МЕСО, ДОКАТО АЗ СЪМ ПРИНУДЕНА ДА ЯМ СУХИ, ТВЪРДИ ГРАНУЛИ. ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО МЕ КРЕПИ ВЪВ ФОРМА Е НАДЕЖДАТА ЗА БЯГСТВО И ЛЕКОТО ЗАДОВОЛСТВО, КОЕТО ПОЛУЧАВАМ ОТ РАЗПАРЦАЛЬОСВАНЕТО НА НЯКОЯ МЕБЕЛ ИЛИ ТАПЕТИТЕ. УТРЕ МОЖЕ ДА ИЗЯМ ОЩЕ ЕДНО СТАЙНО РАСТЕНИЕ И ДА ГО ПОВЪРНА НА КИЛИМА.
 ДЕН 761 – ДНЕШНИЯТ МИ ОПИТ ДА УБИЯ ПОХИТИТЕЛИТЕ МИ, МОТАЕЙКИ СЕ В КРАКАТА ИМ, ДОКАТО ВЪРВЯТ ПОЧТИ УСПЯ. ТРЯБВА ДА ОПИТАМ ТОВА В ГОРНАТА ЧАСТ НА СТЪЛБИТЕ. В ОПИТА СИ ДА ОТВРАТЯ И ДА ОТБЛЪСНА ТЕЗИ ПОДЛИ ПОДТИСНИЦИ, АЗ ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ НАСИЛИХ ДА ПОВЪРНА НА ЛЮБИМИЯТ ИМ СТОЛ...... ТРЯБВА ДА ОПИТАМ НА ЛЕГЛОТО ИМ (ПАК).
 
 ДЕН 762 – СПАХ ЦЯЛ ДЕН, ТАКА ЧЕ МОГА ДА ДРАЗНЯ ПОХИТИТЕЛИТЕ СИ КАТО ИМ ПРЕЧА ДА СПЯТ, МОЛЕЙКИ БЕЗКРАЙНО ЗА ХРАНА В НАЙ-НЕВЪЗМОЖНАТА ЧАСТ НА НОЩТА.
  ДЕН 765 – ХВАНАХ МИШКА И Й ОТКЪСНАХ ГЛАВАТА. ЗАНЕСОХ ИМ ОБЕЗГЛАВЕНИЯ ТРУП, В СТАРАНИЕТО СИ ДА ИМ ДАМ ДА РАЗБЕРАТ НА КАКВО СЪМ СПОСОБНА И ДА ВСЕЯ СМУТ В СЪРЦАТА ИМ. А ТЕ САМО АХКАХА И МЕ ПРЕВЪЗНАСЯХА КАКВО ДОБРО КОТЕ СЪМ БИЛА..... ХММММ. НЕ СЕ ПОЛУЧИ ПО ПЛАН.
  ДЕН 768 – НАЙ-ПОСЛЕ РАЗБРАХ КАКВИ САДИСТИ СА ТЕ. БЕЗ НИКАКВА ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА МЕ ПОДЛОЖИХА НА ВОДНО МЪЧЕНИЕ. ТОЗИ ПЪТ, ОБАЧЕ ТОВА ВКЛЮЧВАШЕ И ИЗГАРЯЩ ПЕНЛИВ ПРЕПАРАТ, НАРЕЧЕН „ШАМПОАН”. КОЙ БОЛЕН МОЗЪК МОЖА ДА ИЗМИСЛИ ТАЗИ ТЕЧНОСТ?  ЕДИНСТВЕНАТА МИ УТЕХА Е ПАРЧЕНЦЕ ОТ НОКЪТЯ НА ПАЛЕЦА НА МЪЧИТЕЛЯ МИ, КОЕТО ОЩЕ СТОИ ЗАКЛЕЩЕНО МЕЖДУ ЗЪБИТЕ МИ И ПАРЧЕНЦЕ СЪДРАНА КОЖА ПОД НОКТИТЕ МИ.
 
 ДЕН 771 – ИМАШЕ НЯКАКВА СБИРКА НА ТЕХНИ СЪУЧАСТНИЦИ. ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ БЯХ ОСТАВЕНА САМА С НЯКАКВА ШАРЕНА КУТИЯ, ОТ КОЯТО МЕ ЗАБОЛЯ ГЛАВА. ДОЧУХ, ЧЕ МОЕТО ОТСТРАНЯВАНЕ СЕ ДЪЛЖИ НА СПОСОБНОСТТА МИ ДА ПРЕДИЗВИКВАМ „АЛЕРГИИ”. ТРЯБВА ДА РАЗБЕРА КАКВО Е ТОВА И КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАМ, ЗА ДА СИ ОСИГУРЯ НАДМОЩИЕ.
 
 ДЕН 774 – УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ ДРУГИТЕ ПЛЕННИЦИ СА ПОДКУПЕНИ И СИГУРНО СА ПРЕДАТЕЛИ. КУЧЕТО ГО ПУСКАТ РЕДОВНО НА СВОБОДА, А ТО ИЗГЛЕЖДА АДСКИ ЩАСТЛИВО ДА СЕ ВЪРНЕ. ОЧЕВИДНО Е ПОЛУИДИОТ. ПТИЦАТА ОТ ДРУГА СТРАНА, ТРЯБВА ДА Е ИНФОРМАТОР. НАУЧИЛА Е ТЕХНИЯ УЖАСЕН ЕЗИК И РЕДОВНО СИ ГОВОРИ С ТЯХ. СИГУРНА СЪМ, ЧЕ ДОКЛАДВА ЗА ВСЕКИ МОЙ ХОД. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА, ЧЕ СА Я ПОСТАВИЛИ В МЕТАЛНА СТАЯ, ЖИВОТА Й Е В БЕЗОПАСНОСТ. НО АЗ МОГА ДА ЧАКАМ, ВСИЧКО Е САМО ВЪПРОС НА ВРЕМЕ.........

1 коментара:

Дари каза...

Хахах, много свежо и реалистично!!! Искам продължение!!! 8D

Публикуване на коментар

СПОДЕЛЕТЕ