КАК ФРЪЦЛА ПРОВЕРЯВА И ПРИЕМА ПОКУПКИТЕ

ДОЙДЕ ПАЗАРА... ТРЯБВА ДА ПРЕГЛЕДАМ ПОКУПКИТЕ! ТОВА НЕ Е НИКАК ЛЕСНА ЗАДАЧА! ИСКА МНОГО ОПИТ И УМЕНИЯ! ИИИИИИИ ПЕРФЕКТЕН НОС!
ИЗВАДИХ ОЛИОТО И МЕСОТО... ООООО МЕСЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
СЕГА ДА ВИДЯ... ИМА ОЩЕ НЕЩО В ТОРБАТА....  СВЪРШИИИИИИИИИИ, ААА НЕ Е НЕ Е! ИМА ОЩЕ НЕЩО- НЕ ОСОБЕНО ВКУСНО, НО ... ЯДЕ СЕ
ИЗВАДИХ И КАРТОФИТЕ... ТАКААААААА
ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ПРЕГЛЕДАНО... ЛИМОНИ, МОРКОВИ, КАРТОФИ...ЕЕЕЕЕЕЕ ВАЖНОТО Е, ЧЕ И МЕСЕНЦЕ ИМА!
ТАКАА ЯЙЦА ОТ КЛЕТЪЧНО ОТГЛЕЖДАНИ КОКОШКИ... ВЯРНО Е КОКОШКИТЕ НА СЕЛО МИРИШАТ ПО ДРУГ НАЧИН! МОРКОВИТЕ СА ОТ МММММ КИПЪР! УФ ТУК НЯМА ЛИ РОДНО ПРОИЗВОДСТВО? ДЕРАТ ПО 100 КОЖИ!
ПРЕСЕН ЛУК!!! ХА НА ТОВА ПРЕСЕН ЛИ МУ ВИКАТЕ?? ЛУК НА 3 ДЕНА... ИИИИИ НЕ ГО ЯЖТЕ! ГАДЕН Е НА ВКУС И ЛЮТИ ПФУ!!
ЛИМОНИТЕ СА СТРАННИ- НЕ МОГА ДА НАДУША ОТ КЪДЕ СА.... МИРИШАТ НА МАЙМУНИ. ЯВНО СА ОТ НЯКОЙ МАЙМУНАРНИК! ШЕГИЧКАААА! ДОБРИ СА - СОЧНИ И С ТЪНКА КОРА!
ОСТАНА ДА ПРОВЕРЯ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА. ГРАМАЖ, ЦЕНИ... ЩО МИСЛИТЕ, ЧЕ МИ Е ЛЕСНО А? КЪДЕ Е ... КЪДЕ Е ТАЯ СКАПАНА БЕЛЕЖКА???
ХА! НАМЕРИХ Я!! ТАКА... НЕЩО ЛЪЖАТ ЗА ГРАМАЖА НА ВРАТНИТЕ ПЪРЖОЛИ - ЛИЧНО АЗ, СЛЕД КАТО ХАПНАХ ЕДНА УСТАНОВЯВАМ, ЧЕ ГРАМАЖА Е СЪС 0,250 КГ. ПО-МАЛКО ОТ ПОСОЧЕНОТО В КАСОВАТА БЕЛЕЖКА! МОШЕННИЦИ! И КАКВОООООО? ЦЕЛИ 7 ЛВ. ЗА КИЛОГРАМ!?!?! ЕХООООО Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ! ТВЪРДЕ СКЪПО ЗА ЕДНА КОТКА, ИЗКАРВАЩА ХРАНАТА СИ С ЧЕСТНО МЪРКАНЕ!!
Е СЕГА ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАКВО МИСЛЯ ЗА СМЕТКИТЕ!! ДЪВКАНЕ, ДЪВКАНЕ И ПАК ДЪВКАНЕ!! ТОВА МАГАЗИНИТЕ СА СИ НАПРАВО ОБИРДЖИИ! ДА НЕ ПОДХВАЩАМ ТЕМАТА С ЦЕНИТЕ НА КОТЕШКАТА ХРАНА, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ДЪЛГА И ШИРОКА!


МАЙ ТРЯБВА ДА СТАНА ДАНЪЧЕН ИНСПЕКТОР ИЛИ МИТНИЧАР! ИМАМ ТАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН НЮХ ..... ЧЕ НАПРАВО НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЗА МЕН - ДА МЕ НАЕМАТ! ПОМИСЛЕТЕ СИ! ОСОБЕНО ВИЕ В КВАРТАЛНИЯ МАГАЗИН! ЩЕ МИ ДАВАТЕ ЛИ БЕЗПЛАТНО КЮФТЕТА (АМА ДА СА ИСТИНСКИ - ОТ МЕСО) ИЛИ ДА ВИ ИЗДАМ НА ВЛАСТИТЕ, ЧЕ СЛАГАТЕ САМО СОЯ! 
МЯУ ОТ МЕН! ЧАКАМ ОФЕРТИ (САМО ОФЕРТИТЕ ПОД ФОРМАТА НА КЮФТЕТА, ПЪРЖОЛИ, ФИЛЕТА И Т.Н. ЩЕ БЪДАТ РАЗГЛЕЖДАНИ, СЪОБРАЗНО СЪС ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ РУШВЕТИ ОТ МЕСТНИТЕ МЕСО ПРОИЗВОДИТЕЛИ. )

2 коментара:

komaroKiller каза...

Фръцла президен, президент :D:D:D

Анонимен каза...

ApoloN say's :
:) Фръцла ако разбере колко $ отиват за котешки тоалетни , за паучъри и суха храна направо ще откачи :D

Публикуване на коментар

СПОДЕЛЕТЕ