ИСТИНАТА ЗА biskvitka.net...

С ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ ЩЕ ЗАВЪРША ИСТОРИИТЕ НА ЕДИН БИВШ РЕДАКТОР. 
ОТНОВО В НЯКОЛКО СКРИЙНШОТА ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СЕ ПРАВИ САЙТА BISKVITKA.NET, КОЙТО СПОРЕД ЛОГОТО СИ Е "НАЙ-ДОБРИЯТ РАЗВЛЕКАТЕЛЕН РЕСУРС ЗА 2007-2011 ГОДИНА. ВСЕКИ ДЕН ПОВЕЧЕ ОТ 300 НОВИ, СМЕШНИ, ИНТЕРЕСНИ, ЗАБАВНИ, КРЕАТИВНИ И КРАСИВИ СНИМКИ И КАРТИНКИ, ВИДЕО-КЛИПОВЕ И ИГРИ".?!?!?!
ЗА ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЕЗИ, КОИТО СА СЕ РЕГИСТРИРАЛИ КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ ВЪВ ВЪПРОСНИЯТ САЙТ И КОМЕНТИРАТ ПОДБОРКИТЕ СЪДЕТЕ САМИ...........

АДМИНИСТРАТОРЪТ И СОБСТВЕНИК НА САЙТА "НИКОГА НЕ ГРЕШИ"!!! ТАКА, ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ПИШЕТЕ И НЕ ПРАВЕТЕ ЗАБЕЛЕЖКИ! НИКОГА!ЧЕСТО СЕ СЛУЧВА ДА СЕ КРАДЕ ОТ ДРУГИ САЙТОВЕ

ЗА ПОВТАРЯНЕТО НА ПОДБОРКИТЕ - НЯМАМ ДУМИ. МОЖЕ ДА ГИ НАУЧИТЕ НАИЗУСТ.
НЕ СМЕЙТЕ ДА КАЗВАТЕ, ЧЕ ПОДБОРКАТА СЕ ПОВТАРЯ!


КОМЕНТАРА ЩЕ БЪДЕ МОМЕНТАЛНО ИЗТРИТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СОБСТВЕНИКА НА САЙТА ТВЪРДИ, ЧЕ НИКОГА НЕ ТРИЕ КОМЕНТАРИ ИЛИ ТРИЕ ТАКИВА, КОИТО СА С  НЕЦЕНЗУРНО СЪДЪРЖАНИЕ. АЗ В ТОЗИ КОМЕНТАР НЕ ВИДЯХ НИЩО НЕЦЕНЗУРНО. ИМАШЕ САМО ИСТИНА.
СЛЕД КАТО БЪДЕ ИЗТРИТ КОМЕНТАРА ...... ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ ЕТО ТОВА:
СЕГА ЩЕ ВИ ПОКАЖА И КАК СОБСТВЕНИКА НА САЙТА ПРАВИ ПОДБОРКИТЕ В BISKVITKA.NET

 КОПИЕТО:

ОРИГИНАЛЪТ:


ОКОЛО 90 % ОТ ПОДБОРКИТЕ В BISKVITKA.NET И ПО-ТОЧНО ТЕЗИ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ ОТ СОБСТВЕНИКА (ТОЙ ВЕЧНО СЕ ОПЛАКВА КАК НЕ Е СПАЛ, ЯЛ И Т.Н. И КОЛКО МУ Е ТРУДНО ДА НАПРАВИ ТЕЗИ ПОДБОРКИ) СА САМО КОПИ + ПЕЙСТ ОТ ДРУГИ САЙТОВЕ! НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ РЕПЛИКИТЕ ОТ РОДА НА: "САМО И ЕДИНСТВЕНО В БИСКВИТКА ЩЕ ВИДИТЕ ТОВА" ?!?!?!?
ЕТО И САЙТА, ОТ КОЙТО СЕ КРАДАТ ПОДБОРКИТЕ ЗА BISKVITKA.NET:


КАТО ПОРАЗГЛЕДАТЕ ДВАТА САЙТА ЕДВА ЛИ ЩЕ ОТКРИЕТЕ ДРУГА РАЗЛИКА, ОСВЕН В ДАТАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ И ЛОГОТО НА БИСКВИТКА ВЪРХУ ВСИЧКИ ОТКРАДНАТИ СНИМКИ :)

БЯХ СЛОЖИЛА В БЛОГА СИ ПРЕПРАТКА КЪМ BISKVITKA.NET, НО ВЕДНАГА Я МАХАМ.

С ТОВА ПРИКЛЮЧВАМ ИСТОРИИТЕ НА ЕДИН БИВШ РЕДАКТОР.

3 коментара:

komaroKiller каза...

В интерес на истината, докато бях редактор аз взимах повечето подборки от този сайт. В него винаги се посочва източника, ако е по-специфична подборката и винаги съм го добавяла. Благодарение на този сайт се свързах с няколко човека, които правеха изключително интересни картини и с тяхно позволение публикувах техните неща, разбира се с връзка към техните сайтове, фейсбук профили и т.н.
Никога, обаче, не съм си позволявала да казвам колко време съм се потила над подборките. За инфо винаги съм превеждала инфото, което е било тук или съм търсила нещо много по-подробно относно подборките.

Анонимен каза...

(Скандиране) :
А майки п******т але але-е ! А Майки п******т але алеее...А майки п******т , а майки п******т ,
А майки п******т АЛЕ АЛЕ !! ЛЕВСКИ ! ! ! :)

Анонимен каза...

Просто завидяхте на сайта и затова го съсипахте.Както обикновено става в България.

Публикуване на коментар

СПОДЕЛЕТЕ