ЗЕМЯ НА МОИТЕ ДЕДИ...


Портитовци е село в Северозападна България. То се намира в община Бойчиновци, Област Монтана.
Селото се намира на 18 км. от гр. Монтана по поречието на река Огоста. Разположено е в хълмиста низина между Предбалкана и Дунавската равнина в близост до вливането на река Ботуня в река Огоста.
Поради богатата на златни наноси р. Огоста и възможността за земеделие, бреговете ѝ били удобни за заселване от най-дълбока древност. Най-старото население са траките, които обитавали тези местности през I хил. пр. Хр. В началото на III в. пр. Хр. Рим започва експанзия към тракийските земи. В резултат на победите на Рим над траките през 45 г. се създава официална провинция Тракия - Мизия, в състава на която влиза и територията на днешната община Бойчиновци. Следи от римското владичество се откриват и до днес – северно от село Портитовци има останки от римска крепост и римски път.
Римското владичество продължило до нахлуването на хуните (441 г.), които опустошили всички цветущи селища в Мизия. Последвали нашествията на остготите и аварите. Към втората половина на V в. се заселили славяните, а включването на този край към славяно-българската държава вероятно е станало още по времето на хан Аспарух (681-685 г.).
С нахлуването на османските орди в този край започнал нов период от развитието на района. Много от селищата били разрушени, а на други били дадени нови имена. Оттогава датират и първите писмени източници, споменаващи имена на днешните селища.
Поради особеното си местоположение (съседство с други народи и кръстосване на пътища) в миналото тези места са били арена на постоянно преплитане на различни народностни групи. Това е оставило отражение в наименуването на селищата и местностите, за които съществуват и до днес красиви народни легенди.
Освобождението на този край станало през късната есен на 1877 год. Откъм Враца настъпили частите на II-ра Кавалерийска дивизия под командването на генерал майор Н. Ст. Леонов, а откъм Оряхово - частите на Руско-румънски отряд, командуван от генерал майор Арнолди.
През 1922 година село Портитовци се откъсва от състава на община Люта и се присъединява към община Бойчиновци
След Деветоюнския преврат (1923 г.), извършен от Военния съюз и Народния сговор, в цялата страна избухват широки недоволства срещу тираничния режим. Един от центровете на организирана съпротива е гр. Бойчиновци и съседните села, където на 23 септември се вдига въоръжено въстание. За кратко време, въпреки героичната съпротива, въстанието е удавено в кръв и повечето от организаторите преминават границата с Югославия.
Днес населението на село Портитовци е около 500 души. Изповядва се православно християнство, но религията е слабо застъпена. Преобладава ромското население.





ГРАДИНКАТА В ЦЕНТЪРА НА СЕЛОТО. ТОЗИ ГРОЗНО БОЯДИСАН В РОЗОВО (?!?!?!?)  ПАМЕТНИК Е СТРОЕН ОТ МОЯ ДЯДО. НЯКОГА ТАМ СА СЕ ВИХРЕЛИ ХОРА.... В ПОСЛЕДСТВИЕ СА СЕ ПРАВЕЛИ ВЕЧЕРИНКИ И ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ  "СГЛЕДИ". МЛАДИТЕ СА СЕ ЗАЛЮБВАЛИ НА ТАНЦИТЕ.


ТОВА НЯКОГА ... В МОЕТО ДЕТСТВО БЕШЕ БИБЛИОТЕКА. ЛЮБИМОТО МИ МЯСТО! НЯМАШЕ ТЕЛЕВИЗИЯ, НИТО КОМПЮТРИ И ИНТЕРНЕТ. НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗАБАВЛЕНИЕ БЕ ЧЕТЕНЕТО НА КНИГИ. ВЗИМАХМЕ ГИ ОТ ТАЗИ БИБЛИОТЕКА. А ВСЯКА СЕДМИЦА В СЪБОТА ИМАШЕ КИНО! БАБИТЕ, ДЯДОВЦИТЕ ИЛИ РОДИТЕЛИТЕ ВОДЕХА ДЕЦА И ВНУЦИ ДО КИНОСАЛОНА... А КАТО СВЪРШЕШЕ ФИЛМА НИ ПРИБИРАХА ПОД СТРОЙ ВКЪЩИ. НЯМАХ ВРЕМЕ ДА ВИДЯ БИВШОТО КИНО, НО НА СЛЕДВАЩОТО ХОДЕНЕ - НЯМА ДА ПРОПУСНА.



ТОВА ПЪК Е КЪЩАТА НА МОИТЕ ДЕДИ. РАЗПОЛОЖЕНА ДО ПЪРВАТА ЧЕШМА И ПОД "МЪРТВИЦАТА". НЯКОГА БЕШЕ ВЕЛИЧЕСТВЕНА. ДВОРА БЕШЕ ПОДДЪРЖАН - ПЪЛЕН С ЦВЕТЯ, ЛОЗИ.... СТАР ОРЕХ, ЯБЪЛКИ И ДАЖЕ СМОКИНОВИ ДЪРВЕТА. СЕГА Е ЖАЛКА КАРТИНКА.... ПОРУТЕНА, ОПУСТОШЕНА! САМОНАСТАНИЛИ СЕ ЦИГАНИ!!!!!!!!!! ДУВАРИТЕ - СЪБОРЕНИ И В ДВОРА ПАСАТ КОЗИ И КРАВИ. ПОСТРОЙКИТЕ РАЗРУШЕНИ .... ПОНЕ ИМА НЕЩИЧКО ОСТАНАЛО ОТ КЪЩАТА...... ПЛАЧЕ МИ СЕ....









НАВСЯКЪДЕ ЗЕЯТ ЯМИ - ВСИЧКИ ЦИГАНИ ОТ СЕЛОТО И ОКОЛНОСТТА СА ТЪРСИЛИ СЪКРОВИЩЕТО НА ДЕДИТЕ МИ. ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ. НО НЕ СА ГО ОТКРИЛИ - НЯМА И ДА ГО НАМЕРЯТ!





ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МЕ УСПОКОЯВА Е, ЧЕ НЕ Е ТОТАЛНО РАЗГРАБЕНО И УНИЩОЖЕНО............. МОЖЕШЕ ДА ЗАВАРЯ НЕЩАТА ТАКА:



ПОНЕ ЧЕШМИТЕ НЕ СА РАЗРУШЕНИ. ВОДАТА Е НЕВЕРОЯТНО СЛАДКА! СЯКАШ ИМА ЗАХАР В НЕЯ.


ОСТАНКИТЕ ОТ РИМСКАТА КРЕПОСТ СЪЩО ОЩЕ НЕ СА РАЗГРАБЕНИ. ДОРИ И ДО ДНЕС НЯМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТАЗИ КРЕПОСТ. СЪС СИГУРНОСТ ОБАЧЕ Е БИЛА ДОСТА ГОЛЯМА. ВИЖДАТ СЕ  ОСТАНКИ ОТ ТЕРМИ И ОТБРАНИТЕЛНИ КУЛИ, КАКТО И ВОДОХРАНИЛИЩЕ. НЕ СЪМ МНОГО НА ЯСНО, НО ПРИ ПОВЕЧЕТО РИМСКИ КРЕПОСТИ ГРАДЕЖА Е СПОЯВАН С ХОРОСАН...... НО ТУК Е ЗИДАН КАМЪКА С.... ГЛИНА! НАЙ-ВЕРОЯТНО ЗАЩОТО НАБЛИЗО ИМА ГОЛЕМИ ЗАЛЕЖИ НА ГЛИНА.




 В БЛИЗОСТ Е И МЕСТНОСТТА "БУКОВ ДОЛ" .... ПРЕДСТАВЛЯВА НЕЩО КАТО ЕКО-ПЪТЕКА С 3 ЧЕШМИ. ПЪРВАТА Е "СТАРИЯТ ГАБЪР". В МЕСТНОСТТА ИМА И ДВЕ ПЕЩЕРИ - ХОРИЗОНТАЛНИ. ПЪРВА Е "ЖАБАТА", А СЛЕД НЕЯ И ДОСТА ПО-НАВИСОКО Е "ЛИСИЧАТА ДУПКА". КАТО НА МНОГО ДРУГИ МЕСТА ПО БЪЛГАРИЯ И ЗА ТЕЗИ МЕСТА СЕ НОСЯТ ЛЕГЕНДИ.


.........Ще идеш при село Портитовци . Там има место дето се сбират две реки. Едната е Огоста, а другата е Габровница. Като идеш на смесите на тия две реки и застанеш с лице къде отсрещния зъбер той се вика Мъртвицата. Гледай хубаво този зъбер и до него ще видиш един римски път дето се свършва до зъбера. Тука е вярното място. Ще видиш че накрая на пътя има една къща, дето е на 120 аршина . Тука са били дунавските легиони и са оставили много важни неща в тази къща. Сетне са тръгнали обратно по техния път за върха, дето са им били складовете и тарапаната.
На Мъртвицата и отсреща на канарата горе на високото има изработена една човешка глава. Тя гледа на входа на туй голямо римско подземие...........




ПОРТИТОВЦИ Е СВЪРЗАНО И С ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ РЪКОПИСИ НА ВЪЛЧАН ВОЙВОДА.
ИСТИНСКИ ЛИ СА? ИЛИ ПРОСТО НЕЧИЯ ПРИУМИЦА - НЯМАМ ИДЕЯ.......НЯКОИ ТЪРСЯТ РИМСКОТО СЪКРОВИЩЕ НА КАРАКАЛА.... ДРУГИ - ИМАНЕТО НА ВЪЛЧАН ВОЙВОДА...... 
ОСТАВЯМ ТОЗИ РАЗКАЗ С ОТВОРЕН КРАЙ..........






































 



КАК ФРЪЦЛА ПРОВЕРЯВА И ПРИЕМА ПОКУПКИТЕ

ДОЙДЕ ПАЗАРА... ТРЯБВА ДА ПРЕГЛЕДАМ ПОКУПКИТЕ! ТОВА НЕ Е НИКАК ЛЕСНА ЗАДАЧА! ИСКА МНОГО ОПИТ И УМЕНИЯ! ИИИИИИИ ПЕРФЕКТЕН НОС!
ИЗВАДИХ ОЛИОТО И МЕСОТО... ООООО МЕСЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
СЕГА ДА ВИДЯ... ИМА ОЩЕ НЕЩО В ТОРБАТА....  СВЪРШИИИИИИИИИИ, ААА НЕ Е НЕ Е! ИМА ОЩЕ НЕЩО- НЕ ОСОБЕНО ВКУСНО, НО ... ЯДЕ СЕ
ИЗВАДИХ И КАРТОФИТЕ... ТАКААААААА
ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ПРЕГЛЕДАНО... ЛИМОНИ, МОРКОВИ, КАРТОФИ...ЕЕЕЕЕЕЕ ВАЖНОТО Е, ЧЕ И МЕСЕНЦЕ ИМА!
ТАКАА ЯЙЦА ОТ КЛЕТЪЧНО ОТГЛЕЖДАНИ КОКОШКИ... ВЯРНО Е КОКОШКИТЕ НА СЕЛО МИРИШАТ ПО ДРУГ НАЧИН! МОРКОВИТЕ СА ОТ МММММ КИПЪР! УФ ТУК НЯМА ЛИ РОДНО ПРОИЗВОДСТВО? ДЕРАТ ПО 100 КОЖИ!
ПРЕСЕН ЛУК!!! ХА НА ТОВА ПРЕСЕН ЛИ МУ ВИКАТЕ?? ЛУК НА 3 ДЕНА... ИИИИИ НЕ ГО ЯЖТЕ! ГАДЕН Е НА ВКУС И ЛЮТИ ПФУ!!
ЛИМОНИТЕ СА СТРАННИ- НЕ МОГА ДА НАДУША ОТ КЪДЕ СА.... МИРИШАТ НА МАЙМУНИ. ЯВНО СА ОТ НЯКОЙ МАЙМУНАРНИК! ШЕГИЧКАААА! ДОБРИ СА - СОЧНИ И С ТЪНКА КОРА!
ОСТАНА ДА ПРОВЕРЯ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА. ГРАМАЖ, ЦЕНИ... ЩО МИСЛИТЕ, ЧЕ МИ Е ЛЕСНО А? КЪДЕ Е ... КЪДЕ Е ТАЯ СКАПАНА БЕЛЕЖКА???
ХА! НАМЕРИХ Я!! ТАКА... НЕЩО ЛЪЖАТ ЗА ГРАМАЖА НА ВРАТНИТЕ ПЪРЖОЛИ - ЛИЧНО АЗ, СЛЕД КАТО ХАПНАХ ЕДНА УСТАНОВЯВАМ, ЧЕ ГРАМАЖА Е СЪС 0,250 КГ. ПО-МАЛКО ОТ ПОСОЧЕНОТО В КАСОВАТА БЕЛЕЖКА! МОШЕННИЦИ! И КАКВОООООО? ЦЕЛИ 7 ЛВ. ЗА КИЛОГРАМ!?!?! ЕХООООО Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ! ТВЪРДЕ СКЪПО ЗА ЕДНА КОТКА, ИЗКАРВАЩА ХРАНАТА СИ С ЧЕСТНО МЪРКАНЕ!!
Е СЕГА ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАКВО МИСЛЯ ЗА СМЕТКИТЕ!! ДЪВКАНЕ, ДЪВКАНЕ И ПАК ДЪВКАНЕ!! ТОВА МАГАЗИНИТЕ СА СИ НАПРАВО ОБИРДЖИИ! ДА НЕ ПОДХВАЩАМ ТЕМАТА С ЦЕНИТЕ НА КОТЕШКАТА ХРАНА, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ДЪЛГА И ШИРОКА!






МАЙ ТРЯБВА ДА СТАНА ДАНЪЧЕН ИНСПЕКТОР ИЛИ МИТНИЧАР! ИМАМ ТАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН НЮХ ..... ЧЕ НАПРАВО НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЗА МЕН - ДА МЕ НАЕМАТ! ПОМИСЛЕТЕ СИ! ОСОБЕНО ВИЕ В КВАРТАЛНИЯ МАГАЗИН! ЩЕ МИ ДАВАТЕ ЛИ БЕЗПЛАТНО КЮФТЕТА (АМА ДА СА ИСТИНСКИ - ОТ МЕСО) ИЛИ ДА ВИ ИЗДАМ НА ВЛАСТИТЕ, ЧЕ СЛАГАТЕ САМО СОЯ! 
МЯУ ОТ МЕН! ЧАКАМ ОФЕРТИ (САМО ОФЕРТИТЕ ПОД ФОРМАТА НА КЮФТЕТА, ПЪРЖОЛИ, ФИЛЕТА И Т.Н. ЩЕ БЪДАТ РАЗГЛЕЖДАНИ, СЪОБРАЗНО СЪС ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ РУШВЕТИ ОТ МЕСТНИТЕ МЕСО ПРОИЗВОДИТЕЛИ. )

ИСТОРИЯТА НА ЕДИН РЕДАКТОР - ПОСЛЕДСТВИЯТА....

НЕ МОЖАХ ДА ИЗДЪРЖА, ДА НЕ НАПРАВЯ ВТОРА ЧАСТ НА ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ. ВЕЧЕ МЕСЕЦ НЕ СЪМ РЕДАКТОР В biskvitka.net И МИ БЕШЕ ИНТЕРЕСНО КАК СЕ РАЗВИВА САЙТА .... ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА!
Публикацията е на 90% copy + paste на коментари за подборки, публикувани в biskvitka.net. Информацията е обществено достъпна и я публикувам с оригиналния текст.

ОТ ТУК СЕ ЗАПОЧНА:

ПОДБОРКА: НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ, ПУБЛИКУВАНА НА 12.03.2011

ЗА ТАЗИ НОВИНА НОСЯ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ! НЕ СЪМ ИСКАЛА СЪГЛАСИЕТО НА СОБСТВЕНИКА НА САЙТА!
ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ВСИЧКИ ТУК В
biskvitka.net
СМЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В НАШАТА БЪЛГАРИЯ!
ЗАПОЧВАМЕ С ГОРИВАТА... МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИМ И С ВСИЧКО ДРУГО, КОЕТО НИ КАРА ДА НЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ "В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА"!
КОМЕНТАРИ КЪМ ПОДБОРКАТА:
(ТУК Е МНОГО ИНТЕРЕСЕН ФАКТА, ЧЕ ПОДБОРКАТА ИЗЛИЗА, ЧЕ Е ПУБЛИКУВАНА НА 12.03........ А КОМЕНТАРИТЕ ПОЧВАТ 2 ДЕНА ПРЕДИ ТОВА..... САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДА КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО:))))

etinkata каза: (10 март 2011 20:20)
Здравейте приятели! Позволих си тази "волност", тъй като твърде много ми идва напоследък всичко в тази държава. Искам да остана тук! Защо ме гонят?? Нека намерим поне една причина да останем!
maicky каза: (10 март 2011 21:42)
etinkata,
наистина, че не ме попита за такава новина. Знаеш, че не искам да политизирам сайта и не искам да имам нищо общо с така наречената "политика" в Бг. Има си специализирани сайтове за тази цел. Моят сайт е за развлечения и разтоварване точно от скапаната ни политика, която ни обгръща в желязната си ръка от всички страни. Скайпа ми е включен денонощно и знаеш, че винаги е желателно да ме попиташ за новини от този сорт.
Дори и след този протест политиците ще ни смятат за втора употреба хора и ще правят каквото си искат с нас! Няма оправия в тази държава! Искат да ни изгонят и това е самата истина!
(ЕДНА СКОБКА : ДА СКАЙПА НА "ОТПОЧИВАЩ", А ТИ СИ ПИШИ КОЛКОТО ИСКАШ - ОТГОВОР - НЯМА)

etinkata каза: (11 март 2011 10:46)
Публикувах тази новина не с идеята да "политизирам" сайта, а да разберем за себе си: кое ни вълнува повече - да се забавляваме на първо място или да се опитаме да направим нещо, за да не живеем подтиснати и ограничени, за да можем да се забавляваме свободно.
Истина е, че взимаме малки заплати (някои не взимаме и заплати) и за това цената на горивата ни се виждат твърде високи...... ноооо има и друга истина, че тази цена е нереална и спекулативно завишена. Всички сме наясно, че с тази висока цена се вдигат автоматично цените на всичко останало - продукти, производство, услуги и т.н. защото няма нещо, което да не е свързано с транспорт или използване на петролни продукти под каквато и да била форма.
Готови ли сме НИЕ - обикновените граждани и данъкоплатци да кажем НЕ на това, което не смятаме за правилно??

Е ОТ ТУК СЕ ПОЧНА.......
 
КЪМ ПОДБОРКАТА : ЗЛОБОДНЕВКА НА 16.03.2011
(ПАК СКОБКА..... НЕ ВЯРВАХ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА, СЛЕД ОБВИНЕНИЯТА В ПОЛИТИЗИРАНЕ НА САЙТА)

etinkata каза: (16 март 2011 13:45)
Slavena, jery691 БЛАГОДАРЯ ВИ! За съжаление това е последната ми подборка. Явно заради това, че казвам каквото мисля - вече не съм редактор в biskvitka.net. Това няма да ме спре и ще продължа да се боря с каквото мога - да живея в една по-добра България!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!


maicky каза: (16 март 2011 13:54)
etinkata,
Много добре знаеш защо вече не си редактор на сайта! Не може в този сайт да търпя омраза и гневни думи към потребителите, екипа на сайта и към самият сайт. Не ти прилича, като редактор на Biskvitka.net да плюеш срещу него! А иначе се биеш в гърдите, че си борбен човек?!Пожелавам ти приятен ден и ти благодаря, за работата в сайта ми!

СЛЕД КАТО ПОВЕЧЕТО ПОТРЕБИТЕЛИ ЗАПОЧНАХА ДА КОМЕНТИРАТ ТОВА, ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА „РАБОТЯ” В biskvitka.net НАПИСАХ СЛЕДНОТО:

etinkata каза: (16 март 2011 17:19)
Тъй като явно сайта още има проблем и не могат да се изпращат ЛС, който има да ми каже нещо - да го направи по скайпа pavleta_741 (сега видях, че и скайпа ми не излиза...странно) .... да не обръщаме сайта в "говорилня". Благодаря!

maicky каза: (17 март 2011 00:45)
etinkata,
ЛС са забранени за потребителите и гостите на сайта
. Може да ти е мнооогооо странно, но аз бях първият в този сайт, който си написах Скайпа в профила. Случайно да го виждаш? Няма да се изненадам, ако напишеш, че съм ти го изтрил! Пак използваш остри думи за сайта ми, като "говорилня", но нищо ... Това не е в твой плюс! Интересно, как все на тебе някой ти изтрива подборките и коментарите?!
Редовни потребители,
тя вместо да ви пише "изтриха ми скайпа, пишете ми на скайп или на e-mail", можеше простичко да каже, че грешката наистина е била нейна (тя разбра още във вторник, че сгрешила) и всичко щеше да приключи до сега. Да се прави на "многострадалната Геновева" мисля ,че не й прилича при положение, че твърди че е борбен човек. Ако някой от Вас има някакви проблеми със сайта може да ми пише на
biskvitka.net@gmail.com или на Скайп: s_maicky
 (СКОБКА - КОЙ Е "МНОГОСТРАДАЛНАТА ГЕНОВЕВА" ЩЕ ВИДИТЕ ПО-ДОЛУ В КОМЕНТАРИТЕ. А В ТОЗИ ДЕН ВЕЧЕ БЯХ "БАННАТА" И В ПРОФИЛА МИ ИЗЛИЗАШЕ СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ, БЕЗ ДА ИМАМ НИКАКВИ ПРАВА ДА ПРОМЕНЯМ ИЛИ ДОПЪЛВАМ НЕЩО...виж снимката)



etinkata каза: (17 март 2011 09:57)
maicky, не съм казала, нито дори намекнала, че си изтрил скайпа ми. Определено съм сигурна, че и аз не съм го изтривала стана ми странно, защото виждам скайповете на останалите потребители, но не видях моя. Не искам да обръщам сайта на "говорилня" предвид това, коментарите да бъдат за ПОДБОРКАТА, а не за това, че не съм редактор.
Моля, останалите потребители да ме извинят, че ги занимавам, но не можах да си замълча.


ЗАПОЧНА ЗАЯЖДАНЕТО С ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ:

КЪМ ФОТОПОДБОРКА НА 19.03.2011

DeLiriuM каза: (17 март 2011 12:07)
Кое точно му е смешното на втората снимка?
maicky каза: (17 март 2011 12:24)
DeLiriuM,
няма нищо смешно, но кой е казал, че във фотоподборката за деня има само смешни снимки?! "Най-забавните, интересни, весели, смешни, красиви, еротични, креативни и свежи снимки, които успяхме да подберем за днес от Интернет, специално за Вас!"
DeLiriuM каза: (17 март 2011 12:30)
Funny pics of the day = ??? Сам си го преведи ;)
maicky каза: (17 март 2011 12:44)
Това как да го напиша за заглавие на подборката? --> Най-забавните, интересни, весели, смешни, красиви, еротични, креативни и свежи снимки за деня
 (СКОБКА - ТУК ЯВНО НА maicky НЕ МУ Е ЯСНО КАКВО Е "СМЕШНИ")

КЪМ ФОТОПОДБОРКАТА НА 18.03.2011

maicky каза: (18 март 2011 04:23)
Държа да наблегнете на 31-а снимка (нарочно съм я номерирал) и да видите хората по света (по-точно - в Япония) колко са напред с "материала". (със сълзи на очите) --> Кога ще тръгнем по техните стъпки? ... За съжаление - НИКОГА! Живея в държава, която се движи обратно на часовниковата стрелка!

КЪМ ФОТОПОДБОРКА НА 19.03.2011

maicky каза: (19 март 2011 00:20)
Здравейте,
потребители и гости на Първият Български Портал за Развлечения!

Това са последните подборки за тази седмица, но споко, в сайта има 14 014 подборки, които може да разгледате. Знам, че са много и за това под всяка подборка има линкове към "Случайни" или "Подобни" подборки от сайта.
Разгледате ги! Похвалете се на вашите приятели, роднини, съседи, колеги и съученици с нашите подборки, като им изпратите линк по Скайп или на E-mail. Използвайте бутоните под всяка подборка, за да шернете любима подборка във вашият профил. Моля Ви, коментирайте на кирилица! Очаквайте новите подборки в неделя вечерта минути след полунощ!
Сайта все още се нуждае от подпомагане от споносор/и! Рекламата при нас е успех за Вас!

Благодаря на
колегите от екипа (komaroKiller и hot_girl11 - Редактори, _Petia_ - Админ на Форума, sitt и root - Админи на сайта) за перфектната работа!
Благодаря на всички потребители, които ни изпращат интересни и забавни подборки на познатият адрес: biskvitka.net@gmail.com !
(СКОБКА : ЕКИПЪТ Е: komaroKiller и hot_girl11 - Редактори, _Petia_ - Админ на Форума, sitt и root - Админи на сайта.... А НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДИ ТОВА БЯХА:
komaroKiller - ГЛАВЕН РЕДАКТОР
eeellliii - РЕДАКТОР...... СТРАННО ЗАЩО НЯКОИ СА ПОНИЖЕНИ, А ДРУГИ ИЗОБЩО ЛИПСВАТ?????)

КЪМ ФОТОПОДБОРКА НА 26.03.2011

maicky каза: (26 март 2011 00:09)
Здравейте,
потребители и гости на Първият Български Портал за Развлечения - Biskvitka.net!

Пожелавам ви весели и забавни часове с моят сайт и щастливи почивни дни!

Това са последните подборки за тази седмица. Очаквайте новите в неделя вечерта, минути след полунощ! До тогава вместо да скучаете разгледайте останалите 14 095 подборки в сайта. Благодарение на TopHost.bg Biskvitka.net за сега е единственият сайт, който никога не е изтривал по-старите подборки. Има толкова интересни, забавни, красиви и креативни снимки, че и половин година да разглеждате непрекъснато сайта, няма да можете да видите всичко. По тази причина под всяка подборка има линкове към "Случайни" или "Подобни" подборки от сайта. За всеки ден и за всяка подборка линковете са абсолютно различни. Когато копирате материали от сайта ми, Моля Ви, поставяйте линк към biskvitka.net. Така вашият блог, сайт или форум ще излезе по-напред в търсачките в Интернет. Похвалете се на вашите приятели, познати, съседи, роднини, колеги и съученици с подборките, които ви харесват, като им изпратите линк по E-mail или по Скайп. Може да шернете подборки във всички социални мрежи в света. За целта съм ви поставил бутони под всяка подборка. Моля Ви, коментирайте на кирилица! И друг път съм споменавал, че чрез вашите коментари се ориентирам кои теми най-много ви харесват и се опитвам редовно да ги поддържам.
Ако забелязахте през цялата седмица подборките бяха само от мен и буквално нямах абсолютно никакво време, за да се опитам да оправя емотиконите към коментарите. Сори!
Надявам се, че успях поне малко да разнообразя животът ви й през тази седмица?!

(СКОБКА : СТРАННО ОБРЪЩЕНИЕ ЕДИН ПЪТ В УЧТИВА ФОРМА КЪМ ЕДНО ЛИЦЕ, ЕДИН ПЪТ КЪМ ОБЩНОСТ... НАПРАВО СЕ ОБЪРКАХ)

КЪМ ФОТОПОДБОРКА НА 29.03.2011

maicky каза: (29 март 2011 09:15)

Здравейте,
приятели на Biskvitka.net!
Това са подборките, които успях да направя, специално за вашето добро настроение през целия ден. Аз също съм доста зает човек, но за вас винаги отделям нужното внимание. Пожелавам ви весели и забавни часове с моят сайт и ползотворен ден!
cucibebo,
Благодаря! Предпоследната снимка е на мишката ми, изтрита от много търсене в Интернет и работа в Biskvitka.net!

(СКОБКА: ЗАПОЧВА САГАТА НА "МНОГОСТРАДАЛНАТА ГЕНОВЕВА")


КЪМ МЕГА ФОТОПОДБОРКА НА 30.03.2011

maicky каза: (30 март 2011 00:15)
Здравейте,
потребители и гости на Първият Български Портал за Развлечения!

През последните 4 денонощия бях доста зает и ми беше кофти, че не можах да ви обърна малко повече внимание, но мисля, че се забавлявахте максимално с подборките, които направих специално за вас. За днес направих повече интересни подборки и по-малко красиви. Буквално 15 минути преди да публикувам новините направих последната подборка. Ако ви харесват може да се похвалите на познати, приятели, колеги и съученици, като им изпратите линк по E-mail или по Скайп. Използвайте бутоните под всяка подборка и се похвалете във вашият профил в социалните мрежи с това, което успяваме да направим за вашето добро настроение. Ще ви помоля да коментирате на кирилица. Има само 3-4 потребителя, които имат право да коментират на латиница, защото са в чужбина и нямат кирилица на клавиатурата. За всички останали важи правилото ми за кирилицата! Чрез вашите коментари се ориентирам кои теми ви харесват най-много и продължавам да ги поддържам. А тези, които имат най-малко - ги зае.авам! Под всяка подборка има линкове към случайни подборки от моят сайт. Разгледайте ги! Интересни са! В сайта има 14 142 подборки. Разгледайте ги по раздели от менюто на сайта или по страници.

Напомням ви, че всяка вечер минути след полунощ излизат новите подборки. Очаквайте ги!

Пожелавам ви приятни часове с моя сайт и ползотворен ден! А на всички ученици пожелавам весели ваканционни дни (дъщеря ми ми каза, че от утре е ваканция)!

(СКОБКА: ТУК НЕ СТАНА ЯСНО - САЙТА ЕДНОЛИЧЕН ЛИ Е, ИЛИ ТАМ РАБОТИ НЯКАКЪВ ЕКИП????)

КЪМ ФОТОПОДБОРКА НА 31.03.2011

maicky каза: (31 март 2011 00:11)
Здравейте,
приятели на Biskvitka.net!
Това са подборките, които успях да направя за вашето добро настроение през днешния ден. Надявам се, че ще ви харесат?!
Доста зает човек съм и буквално нямам време да оправя емотиконите към коментарите. Когато имам малко повече свободно време ще видя какво ще направя, за да ги има.

(СКОБКА: ТОВА ЗА ЕМОТИКОНИТЕ .... МАЙ ВЕЧЕ ГО ЧЕТОХ НЯКЪДЕ:))))

КЪМ ПОДБОРКА: НАЙ-ЛОШОТО ОТ ВСИЧКИ СНИМКИ НА 31.03.2011

maicky каза: (31 март 2011 00:17)
Очаквам вашите коментари по подборката. ... Според вас кое е най-лошото нещо?
vutova каза: (31 март 2011 00:28)
Лично мнение... според мен най-лоши са твоите коментари в края на всяка подборка... в един мил момент става досадно... грубо нали? Но е така и не мисля, че само аз съм на това мнение :)) sorry dude ;)
maicky каза: (31 март 2011 01:16)
vutova,
Първо:
За разлика от теб аз имам лично мнение по всяка една снимка и подборка и не се срамувам да го кажа гласно. Забелязах, че за 5 месеца от както си регистрирана това ти е вторият коментар. Личи си колко мислиш по всяка подборка и не искам да те засягам, но може би и в живота си така.
Второ:
Защо трябва да изказваш мнение от името на над 43 000 регистрирани потребители в сайта? Техен представител ли си? Или си представител на врачанската група в сайта?
Трето:
Един от авторите на сайта съм и в момента той съществува благодарение на моят труд и средствата, които влагам. Това ми дава право да пиша каквото си искам.
Четвърто:
Няма смисъл да ми се извиняваш. Разбирам, че природата така те е сътворила и ти не си виновна за това! Да не забравяме, че там където се е намесила природата и медицината е безсилна!
Остани си със здраве и продължавай да си седиш в черупката!
vutova каза: (31 март 2011 01:28)
Мили ми Майки или както и да е там името ти втори коментар ми е просто защото не мисля, че има кой знае какво за коментиране по снимките... има интересни подборки признавам, но повчето започват да се преповтарят и като идея, та и като снимки качвани в подборките. Това е едно на ръка, другото е, както ти каза Аз изразявам мнение и имам право на такова... това дали съм затворена в черупка ти няма как да прецениш по това колко пъти съм коментирала подборките, не ме познаваш и няма как да е обратното, пък и аз си имам и личен живот не вися целодневно в някой сайт. конентирайки всяка подборка, снимка или картинка. Колкото до 43 000-те регистрирани потребители съм убедена, че поне едно 40% са на моето мнение, но просто никой не го е казвал до сега ;)
maicky каза: (31 март 2011 01:38)
vutova,
с повечето потребители буквално живеем в този сайт от повече от 3 (три) години и знам какво харесат. За това поддържам задължително определени теми и се опитвам да пробвам по-различни (това е относно повторението на подборките). По гореспомената причина повечето от редовните потребители могат по всяко време на денонощието да ми кажат какво им харесва и от какво са недоволни. Еднаквото с мен и теб е, че и аз имам личен живот. Но ако напълно се отдам на него - ще трябва да спра сайта. А само аз си знам колко труд и безсънни нощи ми е коствали. Ти си легна снощи, нали? Аз останах до 5:15 часа, за да правя подборки. Станах в 8:00 часа и веднага седнах на компа. ... В момента все още съм зад монитора и ти гарантирам, че до 4-5 часа ще бъда тук и в Интернет. Така съм вече повече от 3 години и половина. Искаш ли да си легна и утре да се разходя, като бял човек в черна държава? Ако го направя гарантирам ти, че утре вечер няма да има подборки. Когато си на моето място 100% няма да мислиш кой какво пише и дали пише коментар или кой какво харесва. Трябва да си на линия, ако искаш да направиш нещо добро за всички хора. Заради всички вас рискувам собствения си личен живот!
Знаеш ли, че само шерването на 12 подборки за деня във всички социални мрежи, където е регистриран сайта
Biskvitka.net ми коства 2:20 - 2:40 часа? Ти поне една подборка шерна ли в Нета? ... Защо ли да си правиш труда, като и така ти е по-добре?!
... Няма да се впускам в повече подробности, защото утре вечер нормалните потребители и гости на сайта ще чакат новите подборки.
Лека нощ!
vutova каза: (31 март 2011 01:58)
Под "нормални потребители" предполагам имаш предвид 10-те човека които коментират подборките ти. Както и да е, не се засягам :) Не съм и казвала, че подборките са тъпи, не съм искала и да отнемам от Ценното ти време, но мисля че го даваш прекалено важен, вся и всьо, а не е така. Щом пък сайта толкова пречи на личния ти живот и ти е толкова трудно, защо го правиш? Не е като да печелиш нещо от това, или греша? Все пак в последно време много реклами се пръкнаха в сайта. Кажи си честно, казваш че си вложил много, а колко си спечелил? Все някаква полза имаш, нали? Не е от любов. И ако кажеш, че греша би било лъжа... Ок, твоя си работа, аз изчезвам, че много се задържах ;)
maicky каза: (31 март 2011 05:05)
vutova,
спиш спокойно, нали? Това е много добър вариант - влизаш в Biskvitka.net, избиваш си комплексите и натрупаното напрежение от деня и си лягаш доволна от живота и от това, което си направила. Доволна, че утре денят ти ще започне на "чисто". Да, ама не! След поредните проблеми в работата, в транспорта, с мобилните оператори, с банките ... и не на последно място в семейството - единственото място, където може да "изхвърлиш" натрупаното напрежение е коментар в сайта.
Да разбирам ли, че ми забраняваш да пиша в моят сайт, да анонсирам подборките и изобщо желаеш да те оставя да гледаш, като пукъл и да цъкаш само с език? Кажи и ще забраня коментарите! Става за секунда!
Гледам някакви глупости си писала относно печалба в Бг интернет. Ще ти кажа най-отговорно - в Бг не могат да се изкарат пари от Интернет. Пред няколко хиляди посетители от над 130 държави ще ти кажа, че разходите по Biskvitka.net са 6 (шест) - 8 (осем) пъти по-големи от приходите. Искаш ли да ти дам приходите и да плащаш разходите? Убеден съм, че останалата част от семейството ти няма да се съгласи с моето предложение. Всъщност я си признай - колко пъти разгледа рекламните банери? Изобщо знаеш ли за какво иде реч в тях? ... Не си?! Нормално е за Бг потребител!!! Аз лично не пропускам нито един рекламен банер в сайтовете, които посещавам. Защото знам, че стотинка по стотинка все е нещо, от колкото абсолютно нищо!
Дали нося сайта на гърба си? ... Да!
Дали го правя за развлечение и удоволствие за вас самите? ... Да!
Дали се отразява на личният ми живот? ... Да!

По-горе видях, че те дразнят моите коментари. За Бога, аз съм жив човек, с чувства, с идеали, със стремеж, с желание за живот, с поглед към нещата ... и това ме кара отвътре да споделя това, което виждам. Да, аз самият съм направил подборките и според теб нямам право на коментар. Добре! От утре спирам за известно време да коментирам и да пиша кратък и пълен анонс към всяка подборка. Убеден съм, че все така ще гледаш и ще мигаш и нищо повече!
Личи си, че посещаваш блогове, които имитират Първият Български Портал за Развлечения и там никой нищо не казва по това, което вижда. Всъщност знаеш ли, че преди 4 години в България нямаше такъв сайт? Сега се опитваш нещо да разбиеш по него ли? НЯМА да ти позволя!!! Бъди сигурна!
... Спирам до тук, че доста дълъг ми излезе този вторник.
Между другото: Благодаря ти за подборката, която си ми изпратила!
vutova каза: (31 март 2011 13:14)
Сладури, изразих мнемие... вие ще ме изядете бе... не си изливам нервите тук, защото лично моя живот си е много хубав, пък и не съм от хората които си го изкарват на околните, пратих подборка за да "помогна" след като е чак тоооолкова "трудно". Сайта ми ХАРЕСВА казвам го за 10-ти път вече, но мисля, че постоянните коментари от страна на Майки стават досадни! Явно в този сайт не можеш да изразиш позиция, всеки се нахвърля и се заяжда щом не му изнася... направо сте смешни и не мисля да се занимавам повече, живейте си животите в сайта... аз съм пас! А, и ratchet мерси и подобно ;) Да им се връща четворно на всички, които цяла нощ са ме хранили. Радвам се, че съм направила впечатление ;) Коментирайте ме колкото искате... това ме радва... сладури :*
maicky каза: (31 март 2011 14:03)
Ще ви помоля да бъдете толерантни към всеки един потребител в сайта. По-добре разгледайте още веднъж подборката и ако има какво да кажете по нея го направете, от колкото да се заяждаме един с друг.
Пожелавам ви успешен и слънчев ден!
smotan каза: (31 март 2011 17:42)
Да се включа и аз освен.
За потребителите едва ли са колкото казвате… аз например имам 4-5 регистрации. Посещавам сайта от създаването му и това което мога да кажа със сигурност е АКО КОМЕНТАРА НЕ ИЗНАСЯ НА АДМИНА – НЕ СЕ ПУБЛИКУВА, преди ги триеха. Така че какво очаквате – както навсякъде и тук си има някой по чиято свирка да се играе. Невъзможно е да има само положителни коментари. Аз лично не виждам смисъл да се пише щом има такова пресяване и само „розови” и доста безсмислени коментари може да се четат. Снимките повечето съм ги виждал в други сайтове, нищо лошо обаче това ... да взимаш снимки от друг сайт да слагаш свое лого... е по-добре да не коментираме нали :)

Никой не е идеален нали? Тогава да не се перчим.
maicky каза: (31 март 2011 18:28)
smotan,
блоговете, за които споменаваш ги нямаше преди 4 години. От както има Biskvitka.net от тогава се появиха като гъби разни блогове, които имитират сайта ни. За и при тях си виждал наши снимки. И пак по същата причина има лого на сайта на всички снимки. Ти явно си нямаш на представа какви големи и грозни лога имат останалите блогове?! Моето лого е мъничко и не дразни окото.
Относно някакви твои презумции, че се изтриват коментари - ще ти отговоря, че коментарите в сайта не се изтриват, освен ако са на език различен от български (кирилица). Този, който ти каза, че се изтриват коментари, му кажи да си навре коментара на едно тъмно място ... и т.н.!
А, че ти имаш няколко регистрации - аз това го знам! Повечето деца така правят в кварталните чатове.
Estel каза: (31 март 2011 18:57)
Изумена съм ,че тези коментари още не са изтрити. Факт е, че в сайта негативното мнение не се толерира,факт е,че понякога идеите и снимките се повтарят,факт е ,че преди отрицателното мнение на потребителите се триеше.Но най-важното в случая е,че съсдателят на сайта е в пълното си право да прави каквото реши и да ръководи нещата както сметне за добре и никой не би трябвало да се бърка в това и да оспорва неговите действия и коментари. В противен случай, потребителите,които не харесват политика на сайта просто трябва да спрат да го посещават. Ако пък все пак сайтът им предоставя доза позитивна емоция и настроение , то тогава се съобразяват с политиката наложена в него. Това е от мен :)
maicky каза: (31 март 2011 19:06)
... Всъщност до някъде те разбирам, защото е нормално в Бг, когато един тръгне нагоре 10 човека да го дърпат за краката надолу.

Вие сте е.ати хората?!
Едва ли не изкарахте мен и екипа на сайта, че ние си изтриваме на ден по стотина коментара, като по този начин се забавляваме! Изненадан съм от комунистическото мислене на някои от вас!

(СКОБКА: ПОЧВАМ С ТОВА КАК ТРЯБВА ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО, А ВСЪЩНОСТ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗКАЗВАШ  МНЕНИЕТО.. ПАК СЕ ПООБЪРКАХ :)) НЕ МИ СТАНА ЯСНО - ШЕФА МАЙ ИМА НЕЩО ПРОТИВ ВРАЦА??? Е, ЯВНО САЙТА Е ЕДНОЛИЧЕН... НА ТАКИВА  МИСЛИ МЕ НАВЕЖДА ИЗРАЗА "МОГА ДА ПИША, КАКВОТО СИ ИСКАМ" . ЧЕТВЪРТОТО НА ГОСПОДИНА Е ЛИЧНА ОБИДА КЪМ ПОТРЕБИТЕЛЯ! ЯВНО ИМА И САМО ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ "БОГОИЗБРАНИ", КОИТО ИМАТ ПРАВО ДА КАЖАТ КАКВО НЕ ИМ ХАРЕСВА В САЙТА. ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ Е ЗА-БРА-НЕ-НО!!!! ШЕФЕ.... ШО РИСКУВАШ ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ? ЗАЩО СИ ГОНИШ БЕЗПЛАТНИТЕ РЕДАКТОРИ, КОИТО, КАКТО САМ ВИДЯ СЕ СПРАВЯТ ПЕРФЕКТНО И БЯХА НАЙ-ДОБРИЯТ ОТБОР, ЗА КОЙТО НЯКОЙ БИ МОГЪЛ ДА СИ МЕЧТАЕ..... И ТО (ще повторя) БЕЗПЛАТЕН ОТБОР!!
ХЕ ХЕ ..."НОРМАЛНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ"??? ЩО ТЪЙ, БЕ МАЙКИ - НИЕ БАННАТИТЕ НЕ СМЕ ЛИ НОРМАЛНИ? КАТО ЗАСЕГНЕМ ТЕМАТА С ПЕЧАЛБАТА ОТ САЙТА.... ВЯРНО Е ИМА ДОСТА РАЗХОДИ, ОБАЧЕ С РЕКЛАМАТА НА ТЕЗИ ПОРНО САЙТОВЕ ОТ РОДА НА 
УУУФФФФФФФФФФ .... ДАЛИ НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ ДОБРЕ???? ВСЕ ПАК ТОВА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ. ВЪПРОСА Е "МНОГОСТРАДАЛНАТА ГЕНОВЕВА" ДА НЕ СТРАДА ТОЛКОВА.
ТО ДА БЯХА САМО РЕКЛАМИТЕ НА ПОРНО-САЙТОВЕ!
ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОМПЛЕКСИТЕ - ХЕЙ, МАЙКИ...МАЙ ГИ ИМАШ В ПОВЕЧЕ. АААА РЕКЛАМНИТЕ БАНЕРИ СА ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРИ :))) ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СТИГНАХМЕ И ДО ТРИЕНЕТО НА КОМЕНТАРИТЕ! АЗ СЪМ СВИДЕТЕЛ, ЧЕ КОМЕНТАРИ, КОИТО НЕ ИЗНАСЯТ НА МАЙКИ - БИВАТ ИЗТРИВАНИ!!! ЗА ТОВА МОГАТ ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ ДОСТА ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО БЯХА "БАННАТИ", ЗАРАДИ ТОВА,ЧЕ НАПИСАХА НЕЩАТА, КОИТО МИСЛЯТ.... НАПРИМЕР:  ApoloN.... ИИИИ ХАЙДЕ ПОСЛЕ ЩЕ ВИ КАЖА ДРУГИТЕ. ПОСЛЕДНОТО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ - МНОГО ОБИДНО! )

 
КЪМ ПОДБОРКА Изкуството на Boris Vallejo  ИЗПРАТЕНА ОТ vutova
maicky каза: (2 април 2011 11:42)
svetla,
Благодаря ти! Както видя в петък не коментирах нито една подборка и всички новини, които представих бяха сух материал. Можех да ви обясня за дървената къща - как е направена, за колко години и колко дървен материал е изразходван. Имах идея и за поредната подборка по случай 1 април, но се отказах. Аз съм единственият човек в сайта, който нямам право да се сърдя на никой в сайта и трябва да уважавам всеки един от вас. Освен, че правя подборките за деня аз ходя й по 10 часа в денонощието на работа. Ако някой си мисли, че е много лесно да се съчетае БЕЗПЛАТНАТА работа в сайта, фактическата ми 10-часова работа в предприятие и семейните ми задължения в къщи - лъже се!!! ... Както и да е!
Пожелавам ви забавни часове с МОЯТ сайт и избийте злобата и ненавистта от главата си!
P.S. Между другото това беше първата подборка, която шернах в социалните мрежи, защото рисунките наистина са много добри.
 (СКОБКА: ПОДБОРКИТЕ БИЛИ "СУХ МАТЕРИАЛ" ДРЪН-ДРЪН ......... ПОДБОРКИТЕ СИ БЯХА КАТО ВСЕКИ ДЕН....ОПААА ТОВА ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ПОДБОРКИТЕ НА МАЙКИ ВСЕКИ ДЕН СА СИ "СУХ МАТЕРИАЛ"..... МАЙ - ДА!) Е, КАТО "НЯМАШ ПРАВО ДА СЕ СЪРДИШ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ" - ЗАЩО ГО ПРАВИШ И ГИ КРИТИКУВАШ ,  НЕ ГИ УВАЖАВАШ И СТРАДАШ И Т.Н. АЗ НЕ РАБОТЕХ ЛИ БЕЗПЛАТНО???? А ДРУГИТЕ?? НЕ РАБОТЕХА ЛИ БЕЗПЛАТНО??????????)

КЪМ ФОТОПОДБОРКА НА 05.04.2011

maicky каза: (5 април 2011 00:10)
Здравейте,
приятели на Biskvitka.net! За първи път нямах физическата възможност да довърша подборките за деня и не успях да намеря интересни или забавни видео-клипове за днес. Фотоподборката буквално я направих 4 минути преди да публикувам новините за деня ... но всъщност това не ви интересува.
Пожелавам ви весели и забавни часове с моя сайт и един прекрасен ден!

(СКОБКА: ГЕНОВЕВА..... ВЕЧЕ ТОЛКОВА СЕ ПОВТАРЯШ, ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАРАЗЯ И АЗ ЩЕ ПОЧНА ДА СЕ ПОВТАРЯМ!)



КЪМ ФОТОПОДБОРКА НА 06.04.2011

maicky каза: (6 април 2011 00:11)
Здравейте,
потребители и гости на Първият Български Портал за Развлечения!

Това са подборките, които успях да направя специално за вашето добро настроение през целият ден! Надявам се, че ще ви харесат? Ще съм благодарен на всеки, който шерва подборки в социалните мрежи. За съжаление аз вече нямам време и за това! Коментирайте на кирилица! Обичайте се! Пожелавам ви весели и забавни часове с Biskvitka.net и свеж и спокоен ден!

КЪМ ФОТОПОДБОРКА НА  07.04.2011

maicky каза: (7 април 2011 00:12)
Здравейте,
приятели на Biskvitka.net!

За днес се опитах да направя повече интересни подборки, за сметка на красивите и смешни. Но аз знам, че в сайта влизат достатъчно грамотни хора и всичко, което ще видите днес ще ви допадне и ще ви хареса. Напомням ви, че всяка нощ минути след полунощ излизат новите подборки. Очаквайте ги! Както аз мога вече 4-та година всяка нощ да пускам новите подборки след полунощ, така и вие може да уважите трудът ми!

КЪМ ФОТОПОДБОРКА НА 08.04.2011, КЪДЕТО ПОД  СНИМКА ИМА НАДПИС ОТ СОБСТВЕНИКА НА САЙТА, КОЙТО ГЛАСИ: СОФИЯНЦИ, КОГАТО ПОЧИСТИТЕ БЪЛГАРИЯ МИ СЕ ОБАДЕТЕ!
ivaka каза: (8 април 2011 11:30)
maicky, всичко ок ама не разбрах какво са ти криви софиянци?!? все едно всякакви други са модел на подръжание?!? да не говорим, че новодошлите софиянци имат междублоковите пространства за двора им на село и не им дреме къде си хвърлят болкуците!
maicky каза: (8 април 2011 12:06)
ivaka,
идеята ми е да покажа на целият свят, че София не е България. Вие си нямате на представа каква мизерия е извън София! Нарочно вчера направих снимка на Парка за отдих в Козлодуй и да видите какво представлява. Тонове боклуци ни заобикалят, няма асфалт по улиците - само дупки все едно, че сме по времето на Втората световна война. А знаете ли, че по Пътят на Ботевата чета не може да се мине, защото е с марсиански профил? Знаете ли, че в Козлодуй има само една улица и по нея да се движи кола е голямо изкуство? Знаете ли, че в момента в Козлодуй духа много силен вятър и градът не се вижда от "смог" (пепел и прахоляк)? Ето, такива проблеми трябва да се решават, освен всичките боклуци, найлонови чантички и хартийки. Искам да наблегна с това, че за 4 години властване на сегашният кмет ни докара само мизерия и разруха. Нищо ново, нищо за хората, нищо за красотата на селцето. От друга страна апелът: "Да почистим България. Излезте на 9 април да почистим София." е дразнещ за такива, като мен които не са от София. София НЕ е цяла България!
Не искам да обидя нито един софиянец с това изказване, а искам да наблегна за голЯмите проблеми в провинцията!
Така и така съм започнал да пиша за проблемите в провинцията ще си позволя от този сайт да отговоря на един бургаски служител на бензиностанция, който преди няколко дни в ефира на ТВ спомена, че и той иска намаление на цената на горивото, което продава, както работниците на АЕЦ плащат намалена такса за електроенергия. Господине, ние плащаме абсолютно същата цена за тока, както и вие!!! Намаление на цената на тока за служителите на АЕЦ има само в нормалните държави. Ние не живеем в такава страна!
....
такава мизерия е в Северозападнала България, че съветвам всички от целият свят - НИКОГА не влизайте в периметъра Плевен-Враца-Видин-Оряхово! Тук няма изградена инфраструктура. Международният път Плевен-Оряхово на места почти го няма (около гр.Кнежа и с.Търнава), а там където все още съществува чужденците се чудят как да преминат по него.
Относно почистването на така наречената България: И тази година, както всяка друга съм си платил данък сгради, данък автомобил, закупил съм си винетка за цяла година, платил съм си "Гражданската". Къде са ми парите от данъците? Аз работя и плащам. Държава прибира моите пари, а всъщност не ги използва по предназначение. ТЯ е длъжна да почисти и да ми създаде нормален климат за живот! В България има около 5 млн. българи. Почти всички си плащат данъците. Каква сума се събира за 1 година? Къде са ни парите? .... Много въпроси, на които никой никога не ми е отгорил!

(СКОБКА: ПРИЯТЕЛЮ, МАЙКИ! ЯВНО ИМАШ ПРОБЛЕМ СЪС СОФИЯНЦИТЕ.... ЩО НЕ СИ ДОШЪЛ В СОФИЯ - КАТО МНОГО ДРУГИ ТВОИ СЪБРАТЯ, А САМО ПЛЮЕШ? ЕЛА ДА ВИДИШ ЛЕСНО ЛИ Е ДА СЕ ЖИВЕЕ В СОФИЯ С ТАКИВА КАТО ТЕБ! КАТО ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ - ЗАЩО НЕ ОТИДЕ ДА ПОЧИСТИШ ТОВА, КОЕТО ТЕ ДРАЗНИ? ЯВНО СИ ОТ ХОРАТА, КОИТО СА СИЛНИ САМО НА ДУМИ! АЗ ЛИЧНО ПОЧИСТИХ НЕ САМО ОКОЛО БЛОКА СИ В СОФИЯ, НО И В ПРОВИНЦИЯТА, КЪДЕТО ЖИВЕЕ МОЯТА МАЙКА!! ТУК ВЪПРОСА Е ДА ТИ ИДВА ОТВЪТРЕ! ЗАЩО НЕ НАПРАВИ ЕДНА КАМПАНИЯ НА САЙТА " ПОЧИСТЕТЕ МЯСТОТО, КЪДЕТО ЖИВЕЕТЕ И ИЗПРАТЕТЕ СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА!" 
А ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СИ СЛУШАЛ ВНИМАТЕЛНО (ИЛИ НЕ ТИ ИЗНАСЯ ) ПОЧИСТВАНЕТО Е ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - НЕ САМО ЗА СТОЛИЦАТА! ВСИЧКИ ГРАДОВЕ СЕ ВКЛЮЧИХА! А ТИ ДАЛИ ПОЧИСТИ В КОЗЛОДУЙ???? ИЛИ БЕШЕ ТВЪРДЕ ЗАЕТ??????????)

ИСТИНАТАААААААААААААА

КЪМ ФОТОПОДБОРКА НА
maicky каза: (Вчера, 00:41)
Здравейте,
потребители и гости на Първият Български Портал за Развлечения!

От мое име, от името на hot_girl11 (Редактор), _Petia_ (Админ на Форума) и root (Админ на Biskvitka.net)
Ви пожелавам приятни и щастливи почивни дни! Благодаря на колегите за перфектната работа през цялата седмица!


КАКВО СЕ СЛУЧИ НАЙ-НАКРАЯ.......... ОТГОВАРЯМ:
В ЕКИПА ЛИПСВАТ:
komaroKiller - ГЛАВЕН РЕДАКТОР
ИСТОРИЯТА НА МИНА ЯДКОВА : ПОТРЕБИТЕЛ ОТ 2008 ГОД. В 
http://biskvitka.net, ГЛАВЕН РЕДАКТОР ОТ НАЧАЛОТО НА 2010 ГОД. ДООООО 03.04.2011 ГОД., КОГАТО Е ПОНИЖЕНА В "ПОСЕТИТЕЛ", ЗАРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТТА СИ ДА ИЗПЪЛНЯВА БЕЗПЛАТНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ САЙТА, ПОРАДИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ  -  ТЕЖКА ГНОЙНА АНГИНА!
УВОЛНЕНА!!!!!
eeellliii - РЕДАКТОР И СЪПРУГА НА СОБСТВЕНИКА НА САЙТА 
 НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО
MAICKY  - ШЕФА НА Biskvitka.net
УВОЛНЕНА!!!!!
sitt- АДМИН НА САЙТА!

УВОЛНЕН!!!!!

ПРИЯТЕЛИ, ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СЪМ СЛОЖИЛА ПРЕПРАТКА КЪМ  
Biskvitka.net В БЛОГА СИ! ХАРЕСВАМ ИДЕЯТА НА САЙТА, РАБОТИХ ЗА НЕГО ВСЕОТДАЙНО, СРАБОТИХ СЕ ЧУДЕСНО С ЕКИПА (ИЗКЛЮЧВАМ ШЕФА - ТОЙ ПРОСТО НЕ СЕ ВРЪЗВАШЕ С ЕКИПА. ИЗЯВЯВАШЕ СЕ КАТО НАЧАЛНИК, БЕЗ ИЗОБЩО ДА СЕ ЗАМИСЛИ, ЧЕ В КРАЙНА СМЕТКА ХОРАТА, КОИТО РАБОТЯТ ТАМ ГО ПРАВЯТ АБСОЛЮТНО БЛАГОТВОРИТЕЛНО)!

 ОТ НАБЛЮДЕНИЯТА МИ (ЕЖЕДНЕВНО) КАТО "ПОСЕТИТЕЛ" НА
Biskvitka.net УСТАНОВЯВАМ, ЧЕ ИМА ВСЕ ПО-МАЛКО  И ПО-МАЛКО КОМЕНТАРИ! ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СЕ ВЪЛНУВАТ ОТ СОЦИАЛНИТЕ........ ЕЖЕДНЕВНИТЕ ТЕМИ, КОИТО СА ЗАБРАНЕНИ (ПОЛИТИЗИРАНЕ) В САЙТА! МАЙКИ, АКО НЕ МОЖЕШ САМ (КАКТО СЕ ИЗЯВЯВАШ) ДА ПОДДЪРЖАШ САЙТА ОТКАЖИ СЕ ОТ НЕГО ИЛИ НАМЕРИ ХОРА, КОИТО ДА "ГРАБНАТ" ИНТЕРЕСА НА ПОТРЕБИТЕЛИ И ПОСЕТИТЕЛИ!
НЕ ГО ПРЕВРЪЩАЙ В ПОРЕДНИЯ ПОРНО-САЙТ..... ТИ БЕШЕ ТОЗИ, КОЙТО МИ КАЗА, ЧЕ "ЕДНО ЗЪРНО НА ЖЕНСКА ГРЪД СЕ ВОДИ ЗА ПОРНО" !!!! КАКВО СЕ СЛУЧВА С  
Biskvitka.net???????????
 ЗЪРНАТА И НЕ САМО ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ!!!
"ИСКАМ ЧИСТ САЙТ" !!!! 
ДРАЗНИ ТЕ ПОЧИСТВАНЕТО НА СОФИЯ - ПОЧИСТИ ПЪРВО САЙТА СИ........ ПЪК  ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ!!!!!!!!

СЛЕД ПУСКАНЕ НА ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ ВИЖТЕ КАК СЕ ОТНАСЯТ С МЕН В 
Biskvitka.net

СПОДЕЛЕТЕ